Meny vecka 46
Dagens lunch serveras Mån-fre 11:00 - 15:00
Inkl. varmrätt, sallad, vatten, bröd, smör och kaffe/te.
Kött 130:-, Fisk 140:-, pensionärsrabatt från 13.30 -10 SEK
Måndag 10/11
Elsie’s chili con carne, kokt ris och gräddfil (GF LF ÄF)
Pepparrotsbakad vit fisk, kokt potatis, citron och dill (GF LF ÄF)
Tisdag 11/11
Stekt fläsk, raggisar och lingonsylt (LF, finns GF)
Stekt fläsk, kokt potatis, löksås och bruna bönor (GF LF ÄF)
Panerad rödspättafilé och kokt potatis serveras med skagenröra (LF)
Onsdag 12/11
Kåldolmar, kokt potatis, brunsås och lingonsylt (GF LF ÄF)
Krämig fisksoppa toppat med aioli och räkor (Vitlök, GF LF ÄF)
Torsdag 13/11
Elsie’s ärtsoppa m/u fläsk, pannkakor, grädde och sylt (LF, finns glutenfri pannkaka)
Kalops med morötter, kokt potatis och rödbetor (GF LF ÄF)
Fredag 14/11
Havets Wallenbergare, potatismos, skirat smör och lingonsylt (GF LF ÄF)
Panerad fläskschnitzel, rostad ugnsstekt potatis, rödvinssås och citron (LF, finns GF)
Lördagslunch serveras lördag 12:00 - 16:00
Pris 150:-, inkluderar varmrätt, sallad, vatten, bröd, smör, kaffe/te.
Lördag 15/11 - Författarlunch kl 12-16
Porterstek, kokt potatis, morötter, brysselkål, gräddsås och gelé (GF LF ÄF)
Gratinerad fisk i vitvinssås med potatismos (GF LF ÄF)
Stående rätter
*Köttbullar, potatismos, gräddsås och lingonsylt (GF, LF, ÄF)
*Panerad spättafilé, kokt potatis och kall sås (LF)
GF= Glutenfri, LF= Laktosfattig/-fri, ÄF= Äggfri.
Öppettider
Måndag-fredag kl 8-17, servering 11-15
Lördagar 12-16
Söndagar och Helgdagar STÄNGT
På beställning: Catering buffé/festfat, Smörgåstårtor, snittar, landgångar, smörgåsar, tallrikar efter säsong, smörrebröd, snittar, tårtor och bakverk. (Beställning oss tillhanda senast 2 dagar innan avhämtning.)
Varmt Välkommen till Elsie’s kök och skafferi i Bråta by, Mölnlycke
Elsie´s Kök & Skafferi